Bekijk onze beautybehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf iets om zuinig op te zijn en te koesteren.Bij Beauty Center Jaquelien gebruiken we Alcina huidverzorgingsproducten.Deze worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in het laboratoria. Alcina cosmetics werkt samen met dermatologen en wetenschappers zij leveren ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit.

Lees meer

Harsen, verven & epileren

Harsen

Epileren is het verwijderen van het haar met behulp van een pincet of met hars. Epileren en harsen van de haren worden op plekken gedaan waar het haar ongewenst is. Dankzij het epileren duurt het langer voordat de haartjes weer aangroeien, daarbij krijg je ook geen last van stoppels.

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie

De microdermabrasie behandeling is een specialisatie voor het verstevigen van het bindweefsel en daarbij wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Iedereen krijgt vroeg of laat met rimpelvorming te maken. Met microdermbrasie kunnen huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden en ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Lees meer

Massages

Massages

Een massage is één van de meest ontspannende behandeling voor het lichaam en geest. De klant mag kiezen tussen een volledige massage of alleen een deelmassage. Tijdens de massage wordt er een vitaliserende olie gebruikt van Alcina. De massageolie wordt voor de behandeling opgewarmd, dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Na de behandeling wordt er een glas water aangeboden om alle afvalstoffen weg te spoelen.

Lees meer

Visagie

Visagie

Visagie maakt de mensen nog mooier dan dat ze zijn. Door diverse technieken te combineren worden de sterke punten geaccentueerd en de minder sterke punten gecamoufleerd. We gebruiken de make-up producten van Alcina en Karaja. Voordat we de behandeling starten brengen we een lichtingsampul en een dagcrème aan, deze zorgen ervoor dat de make-up nog langer blijft zitten.

Lees meer

Nagelstyling

Nagelstyling

Bij nagelstyling verzorgen we de handen, nagelriemen en polijsten we de nagels. Tijdens de behandeling geven we advies hoe u de nagels het beste kan verzorgen, denk hierbij aan splijtende en broze nagels. Het doel van deze behandeling is dat de nagels in het juiste model geveild worden en dat de nagelriemen verzorgd worden. Na de behandeling kan er gekozen worden tussen een gekleurde lak of een verzorgende lak, denk hierbij aan een nagelverharder of een topcoat.

Lees meer

Pedicure

Pedicure

Een pedicure behandeling bestaat uit meer dan alleen de nagels knippen. Tijdens deze behandeling worden problemen zoals eelt, likdoorns, kloven en ingegroeide teennagels behandeld, daarbij geven we schoenadvies om deze problemen in de toekomst te voorkomen. We kunnen bij uw nagels een correctie toepassen om schimmelnagels toonbaar te maken.

Lees meer