Nagelstyling

Bij nagelstyling verzorgen we de handen, nagelriemen en polijsten we de nagels. Tijdens de behandeling geven we advies hoe u de nagels het beste kan verzorgen, denk hierbij aan splijtende en broze nagels. Het doel van deze behandeling is dat de nagels in het juiste model geveild worden en dat de nagelriemen verzorgd worden. Na de behandeling kan er gekozen worden tussen een gekleurde lak of een verzorgende lak, denk hierbij aan een nagelverharder of een topcoat.

Acryl / gelnagels

Heeft u slappe nagels en wilt u ze graag verstevigen? Dan kunt u ervoor kiezen om acryl of gelnagels te laten zetten. Voor de behandeling worden de nagelriemen naar achteren geduwd daarna wordt de acryl of gel aangebracht. U kunt kiezen voor een french manicure, natural, gelakt of colorgel. Ook bij extreem gebeten nagels kunnen we door middel van nagelbed verlening een mooi eindresultaat behalen. Na 3 รก 4 weken dienen de nagels bijgewerkt te worden omdat de nagels blijven groeien. Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Colorgel

Colorgel draag je als een gel maar ziet eruit als nagellak. Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel blijft het minimaal twee weken mooi zitten, ideaal voor de verzorgende vrouw. De gel wordt uitgehard onder een LEDlamp waardoor de kleur direct droog is. Colorgel kan ook op teennagels aangebracht worden, doordat de gel direct droog is kan je daarna zonder problemen je schoenen aandoen.