Over Beauty Center Jaquelien

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij uw huid in topconditie houden terwijl u lekker verwend en verzorgd wordt. Op onze website vind je alle informatie over de behandelingen en de producten die in de salon gebruikt worden. Tijdens de behandeling wordt een huidanalyse gedaan zodat je ook thuis de juiste producten kunt gebruiken.

De producten die wij in onze salon gebruiken zijn van het merk Alcina®. Het merk Alcina® biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor de huid. De producten van Alcina® zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina® kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Onze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende behandeling. In combinatie met de microdermabrasie en het gebruik van de juiste producten wordt de huid op de juiste manier verbeterd.

Je kunt bij ons ook terecht voor kleine behandelingen. Denk hierbij aan behandelingen zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, voor het harsen van bovenlip, kin, armen en/of benen, pedicure behandeling en /of het lakken van de teennagels of handnagels. En natuurlijk ook voor make-up en bruidsmake-up.