Visagie

Visagie maakt de mensen nog mooier dan dat ze zijn. Door diverse technieken te combineren worden de sterke punten geaccentueerd en de minder sterke punten gecamoufleerd. We gebruiken de make-up producten van Alcina en Karaja. Voordat we de behandeling starten brengen we een lichtingsampul en een dagcrème aan, deze zorgen ervoor dat de make-up nog langer blijft zitten.

Dag/feest make-up

U kunt bij ons terecht voor de visagie als u een belangrijke gelegenheid heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gala of feest. De kleuren van de make-up wordt bepaald aan de hand van het huidtype en de kleding. Voordat we de make-up aanbrengen bepalen we samen met de klant de wensen, natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met uw voorkeur. Wij hebben altijd alle gebruikte producten op voorraad zodat het mogelijk is om de producten thuis te gebruiken. Om thuis hetzelfde resultaat te behalen is het mogelijk om een make-up paspoort te krijgen, hierin staan alle aangebrachte producten in.

Bruidsmake-up

Om uw bruiloft zo soepel mogelijk te laten verlopen delen wij uw bruidsmake-up op in twee dagen. Tijdens de eerste dag wordt er proefmake-up aangebracht zodat u op de dag zelf geen zorgen meer hoeft te maken. Het mooiste is om na je proefmake-up en proefkapsel je trouwjurk te gaan passen, zo heb je een totaalplaatje hoe mooi je op de dag zelf eruit ziet. Na de proefmake-up maken we altijd een foto en schrijven we de gebruikte producten op in een make-up paspoort. Deze wordt zorgvuldig bewaard zodat we op de dag zelf meteen aan de gang kunnen. Op de grote dag krijgt u de kleur van de lippenstift mee zodat u tussendoor zelf lippenstift aan kan brengen. Indien mogelijk kunnen wij ook op locatie uw make-up verzorgen en eventueel uw moeder of schoonmoeder opmaken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.