Massages

Een massage is één van de meest ontspannende behandeling voor het lichaam en geest. De klant mag kiezen tussen een volledige massage of alleen een deelmassage. Tijdens de massage wordt er een vitaliserende olie gebruikt van Alcina. De massageolie wordt voor de behandeling opgewarmd, dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Na de behandeling wordt er een glas water aangeboden om alle afvalstoffen weg te spoelen.

Ontspannende lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage omvat de voeten, benen, rug, schouders en nek. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van de olie van Alcina. Hierbij is er een keus uit een behandeling van 30 of 60 minuten. De klant heeft hierbij altijd de keuze welke lichaamsdelen gemasseerd dienen te worden. Voor de massage wordt de huid gereinigd met een warm kompres.

Hotstone lichaamsmassage

Bij de hotstone massage wordt er gebruikt gemaakt van basalt lavastenen. De combinatie van massage en de warmte van de stenen heeft een intensievere werking op de huid en spieren. De stenen worden in een bak met water opgewarmd tot een temperatuur van ongeveer 50 graden. Na de behandeling is het verstandig om goed te drinken zodat alle afvalstoffen worden afgevoerd. Helaas mag niet iedereen deze behandeling ondergaan door de intensieve warmte. Bij koorts, ontstekingen, psoriasis, trombose, spataderen, hartklachten en diabetes wordt het geadviseerd om eerst informatie op te vragen bij de huisarts. Voor deze behandeling kan er gekozen worden tussen 30 of 60 minuten.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage wordt voornamelijk gebruikt voor het verbeteren van de huidconditie. De behandeling verhoogd de doorbloeding en activeert de stofwisseling, hierdoor wordt het ouderdomsproces van de huid tegengegaan. We gebruiken speciale kneedtechnieken om het bindweefsel te stimuleren. Na de behandeling van het gelaat kan de huid rood aanzien, dit komt door de intensieve behandeling. Indien gewenst kan er met behulp van foundation de roodheid gecamoufleerd worden. De huid voelt meteen na de eerste behandeling gladder en steviger aan, voor het beste resultaat wordt het aangeraden om na 6 weken deze behandeling te herhalen. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.