Harsen, verven & Epileren

Epileren

Epileren Epileren is het verwijderen van het haar met behulp van een pincet of met hars. Epileren en harsen van de haren worden op plekken gedaan waar het haar ongewenst is. Dankzij het epileren duurt het langer voordat de haartjes weer aangroeien, daarbij krijg je ook geen last van stoppels.

Epileren gebeurd met een pincet, hierbij worden de ongewenste haartjes één voor één verwijderd, inclusief de haarwortel. Gemiddeld blijven de haren met deze methode 4 – 6 weken weg. Na het epileren wordt de behandeling afgesloten met een kalmerend ampul.

Harsen

Vóór het harsen desinfecteren wij de huid. Daarna wordt de hars aangebracht en na de nabehandeling wordt er een kalmerend ampul gebruikt. Na het harsen is het belangrijk dat je het gedeelte waar de haartjes zijn verwijderd niet in de volle zon laat komen, bescherm de huid goed met minimaal zonnebrandcrème factor 30.

Er zijn verschillende harssoorten, standaard maken wij gebruik van de hars voor de gevoelige huid. Dit verkleint de risico van irritaties aan de huid.

Verven

Wilt u meer uitdrukking in uw gezicht hebben? Dan kunnen wij dat realiseren door het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Bij het verven van de wimpers hoef je voor de kleur geen mascara meer te gebruiken, wil je toch vollere wimpers hebben gebruik dan wel mascara, vergeet deze ’s avonds niet eraf te halen met behulp van Alcina make-up remover. Voordelen van deze behandeling is dat je altijd sprekende wimpers hebt. Ideaal voor het zwemmen of regenbuien aangezien je mascara nooit meer uitloopt.

Tijdens het verven van de wimpers wordt de huid wederom beschermt met behulp van oogcrème. Verder gebruiken we wimperblaadjes zodat we alle haartjes goed kunnen verven. Als de verf ingetrokken is wordt deze met een warm badje uitgespoeld. De wimpers blijven ongeveer 4 weken mooi. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

We hebben twee soorten kleuren; zwart en blauwzwart. Blauwzwart wordt gebruikt voor een intensievere blik/uitdrukking. Voor de wenkbrauwen kan gekozen worden tussen bruin en lichtbruin, de kleur hangt af van het huidtype en haarkleur.

Bij het verven van de wenkbrauwen beschermen we de omliggende huid met oogcrème. Daarna brengen we de verf aan, hoe langer de verf op de wenkbrauwen inwerkt hoe donkerder de kleur wordt. Het mooiste is om na het verven de wenkbrauwen te epileren, hierdoor krijg je een nog mooiere gezichtsuitdrukking. Geverfde wenkbrauwen blijven ongeveer vier weken mooi gekleurd.