Gezichtsbehandelingen

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, dus iets om zuinig op te zijn en te koesteren. Bij Beauty Center Jaquelien gebruiken we Alcina huidverzorgingsproducten. Deze worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in het laboratoria. Alcina cosmetics werkt samen met dermatologen en wetenschappers, zij leveren ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: zij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Waarom Alcina?
Alcina is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. De producten zijn in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld en worden zelfs in Duitsland door dermatologen aanbevolen. Verder biedt Alcina de huidverzorging van A-Z en heeft voor ieder probleem de juiste verzorging.
Kortom: De producten maken waar wat ze beloven. Ze zorgen voor een stralend mooie enĀ gezondĀ uitziende huid.

Voordelen Alcina producten

  • Exclusief voor schoonheidssalons, u krijgt een persoonlijk advies;
  • Natuurlijke grondstoffengebruik;
  • Constante controle door dermatologen.

Productverkoop
De producten van Alcina kunt u ook tegen een zeer redelijk tarief voor thuisgebruik aanschaffen. En naast het grote assortiment huidverzorgingsproducten kunt u bij Beauty Center Jaquelien ook terecht voor mooie make-up producten.

De behandeling
Bij Beauty Center Jaquelien kunt u een diverse gezichtsbehandelingen boeken. Wij verzorgen en verwennen uw huid tot in de kleine details. Voor een overzicht van de diverse behandelingen prijzen van onze gezichtsbehandelingen kunt u hier klikken.